GDPR

CHCI DOSTÁVAT E-MAILEM INFORMACI, ŽE JE SPUŠTĚNA PŘIHLÁŠKA NA DYZAJN MARKET

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ
1. Společnost Mujmarket s.r.o., se sídlem Voršilská 142/6, 11000 Praha 1 zpracovává v za účelem zasílání obchodních sdělení ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: e-mail.
2. E-mail je nutné zpracovat za účelem odesílání obchodních sdělení. Tyto osobní údaje budou společností Mujmarket s.r.o. zpracovávány po dobu 5 let.
3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Mujmarket s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost může zpracovávat i společnost J.I.R. Associates s.r.o. (hostitel našeho e-mailového klienta).
4. Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Přihlaste se k newsletteru

Vyplňte prosím Váš e-mail, na který vám můžeme zasílat informace o zveřejnění přihlášky na Dyzajn market.