Obdaruj a podpoř Izistep

Obdaruj a podpoř Izistep
29/11/2020

Z vědeckého poznání a experimentů s rostlinným materiálem vzniká kosmetika, která přináší opravdu to nejlepší z přírody, aby dodala vaší pokožce hydrataci, výživu a rozjasnila ji. IZISTEP dopřává přírodu nejen vaší pleti, ale vnáší jí i do vašeho domova.

⬆ ⬆ ⬆ Pleťový krém pro suchou a vyzrálou pokožku je bohatý na přírodní oleje, jako je avokádový, arganový a olej z jader granátového jablka, obsahuje allantoin i vitamin E, které pleť vyživují, zvláčňují, vyhlazují a dodávají jí hebkost. Skvěle se hodí pro péči o pokožku v zimních měsících, kdy je důležité ochránit pleť před vysoušením během pobytu v mrazu a ve vytopených místnostech se suchým vzduchem. Lehce se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty – jen příjemně hebkou pokožku a přirozenou květinovou vůni.

 

"Při výrobě kosmetiky IZISTEP vycházím nejen z vědeckých poznatků, ale také z vlastních experimentů s přírodními přísadami. A řídím se svou hlavou i svým srdcem. Mou velkou vášní je vše přírodní a přirozené. Kromě toho, že vyrábím přírodní kosmetiku IZISTEP, se snažím žít v souladu s přírodou, jak nejlépe umím, s radostí a opravdově. Přirozenější a zodpovědný životní styl mi dodává neuvěřitelnou energii, uvolňuje mou kreativitu a dává smysl tomu, kým jsem byla, kým jsem a kým chci být. Jsem zvědavá a nikdy se nechci přestat učit a růst. Chci, aby mé činy dosvědčovaly má slova, abych žila podle svých hodnot a moc ráda také pomáhám i ostatním, aby v sobě objevili nebo posílili pozitivní životní energii," popisuje autorka Simona Pekolj, co ji pří výrobě přírodní kosmetiky inspiruje.

⬆ ⬆ ⬆ Mýdlo ze žlutého jílu a cedru – za studena a ručně zpracovávané přírodní mýdlo ze žlutého jílu a cedru je bohaté na přírodní oleje a másla a 100% přírodní esenciální oleje. Je osvěžující péčí pro suchou a citlivou pokožku. Francouzský žlutý jíl z něj díky svým blahodárným vlastnostem pro suchou a/nebo citlivou pokožku dělá specialitu. Disponuje jemnou čisticí silou a zanechává pokožce její tón a zpevňuje ji. Stimuluje oběh a odstraňuje z pokožky mrtvé buňky, takže je svěží a hladká.

 

Kosmetika IZISTEP je přírodní, čerstvá a ručně vráběná v malých dávkách, aby byl každý produkt co nejčerstvější. Nenajdete v ní žádné parabeny, toxické a nezdravé přísady. Specifická vůně každého produktu je výsledkem smísení rostlinných olejů nebo másel s esenciálními oleji. Rukodělné kosmetické produkty se mohou díky ručnímu lití, mísení či řezání vzhledově lišit. Tím jsou ale ještě přirozenější.

⬆ ⬆ ⬆ Beauty balzám je univerzální zkrášlující krém plný přírodncíh olejů a másel, která vaši pokožku opečují, zklidní a vyživí. Pečlivě zvolené přísady dodávají pleti antioxidanty i vitamíny a chrání ji před předčasným stárnutím. Díky promyšlené kombinaci přírodních olejů, másel, esenciálních olejů a výtažků z léčivých bylin je vhodný pro všechny typy pleti. Má všestranné použití – můžete si z něj vyrobit pleťovou masku, použít jej jako krem, při čištění pleti nebo v péči o rty, ruce a ztvrdlou pokožku na loktech a patách.

 

Co vše se podle Simony Pekolj za kosmetikou IZISTEP skrývá? "Kreativita – do všech výrobků vkládám svoji energii, lásku a péči. Ohleduplnost – k přírodě, k vlastnímu zdraví i k ostatním. Autenticita – důležité pro mě jsou upřímné vztahy bez přetvářky. Jednoduchost – věřím, že méně je často více. Přirozenost – přírodní produkty považuji za to nejlepší, co můžeme pokožce dopřát. Šetrnost – své produkty uchovávám v recyklovatelných a znovu použitelných obalech. Čerstvost – všechny výrobky vznikají v malých dávkách, aby se k vám dostaly co nejčerstvější."

"IZISTEP jsem založila ve svém rodném Slovinsku a když jsem se roku 2018 přestěhovala do České republiky, přivezla jsem si jej s sebou. Zlínský obchůdek IZISTEP je teď mým druhým domovem, ve kterém vás ráda pohostím šálkem čaje. Zároveň je i voňavou alchymistickou dílnou, kde pro vás ručně připravuji oleje, krémy i mýdla z těch nejlepších přírodních surovin," zve Simona k nahlédnutí pod pokličku výroby svých produktů.

Do zlínského obchůdku, ale nemusíte jít pouze na nákupy. Simona pro vás připravuje i rozličné workshopy, na nichž se naučíte, jak si přírodní kosmetiku sami vyrobit: "Ráda pracuji v malé skupince lidí, kde mám možnost vytvořit interaktivní, kooperativní a osobnější způsoby, jak se něco naučit. Když každý přispěje částí své energie a vytvoří tak příjemnou a uvolněnou atmosféru, je pracovní prostředí skvělé. Je to váš čas. Čas jít ke kořenům."