Setkáme se poprvé

Setkáme se poprvé
19/11/2023

helehlína keramika

V malé Jesenické dílně vyrábí autorka Helena minimalistickou keramiku, kterou vidíte na úvodní fotce. Každý kousek je trošku jiný, jedinečný a svůj tak, jako jsme my všichni. Přijďte si koupit nový oblíbený hrneček, ve kterém bude vaše ranní káva chutnat ještě o kousek líp.

 

Vyhořelá

Lehce sarkastické, hodně vtipné a v mnohém pravdivé jsou svíčky z přírodních vosků od už ne tolik vyhořelých autorek Anety & Terky. Ideální dárek pro ségru, kamarádku a hlavně pro sebe samu. 

Aduše

Tvorba autorky Aduše je propletená sny, bláznivou hlavou a velkým srdcem. Originální obrazy malované technikou akvarelu potěší nejen oko, ale i duši. Kromě obrazů si můžete domov zkrášlit autorským tiskem, potěšit kamarády přáníčkem nebo si s dětmi nad pexesem procvičit pozornost a paměť.

a.ch watercolor

Z Nového Města nad Metují se nám přiijede představit autorka Adéla, která vyrábí lněné a bavlněné bytové dekorace, autorský porcelán a další šité doplňky. To vše s vlastními botanickými ilustracemi, protože právě příroda je jí inspirací na každém kroku.

Vojtěch Timoteus Mistr

Je podepsán pod autorskými grafikami vycházejícími z kaligrafie, geometrie a minimalismu. Zenový přístup je vyjádřením autorova chápání a prožitku. A s tímto pojetím dorazí i na zimní Dyzajn market, kde představí své zarámované grafiky, kdy každá z nich je naprostý originál.

Nepropásněte příležitost vidět tyto a mnoho dalších značek naživo. Kromě lokální tvorby se jako vždy můžete těšit i na pestrý výběr jídla, dobrou kávu, čaj i svařák a jedinečnou atmosféru, která již tradičně každý Dyzajn market provází. 

 

Dyzajn newsletter

Chodíte rádi na Dyzajn market nakupovat, kochat se, jíst nebo si zkrátka užívat neopakovatelnou atmosféru? Nechcete propásnout další edici? Stačí vyplnit svou e-mailovou adresu a my vám dva týdny předem zašleme připomínku s datem, místem konání a novinkami, co vás čekají. 

Nebojte, vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Chcete vědět víc? Naše podmínky zpracování osobních údajů najdete zde.