Blog

Only in Czech

Májoví nováčci
28/04/2024

Májoví nováčci

Na májovém Dyzajn marketu 18. a 19. května bude mezi více jak 200 tvůrci několik značek, které se zúčastní úplně poprvé. Abychom vás naladili, představíme vám pár z nich, ale nejlépe uděláte, když si všechny přijdete prohlédnou osobně na Výstaviště v Praze Holešovicích.

...
moon.alchemi
20/04/2024

moon.alchemi

jkhdk

...
Emiimio
19/04/2024

Emiimio

fdff

...
Flamea
16/04/2024

Flamea

ghgf

...
Tři kroky postačí
10/04/2024

Tři kroky postačí

Májového Dyzajn marketu se poprvé zúčastní značka Omorfia. Zakladatelka Monika

...
Plus size stánek na Dyzajn marketu Jaro
25/02/2024

Plus size stánek na Dyzajn marketu Jaro

Jarní Dyzajn market, který se bude konat 16. a 17. března není pouze o nákupech lokálních produktů, ale i o vytváření společného prostoru pro všechny ženy bez ohledu na to, jakou velikost oblékají. Nedostatek plus size modelů od lokálních tvůrců byl u nás dlouho diskutovaným tématem a my jsme se rozhodli situaci změnit.

...
Nováčci Jaro
21/02/2024

Nováčci Jaro

Na Dyzajn marketu Jaro přivítáme 16. a 17. března mnoho nových, originálních značek. Nenechte si ujít příležitost pokochat se, vyzkoušet a třeba i nakoupit nějaký kvalitní kousek od lokálních tvůrců. Udělejte si čas 9. a přijďte nováčky podpořit na Výstaviště v Praze Holešovicích.

...
kakawco
07/02/2024

kakawco

...
Keramika Koler
18/01/2024

Keramika Koler

...
Na sport i do práce
14/01/2024

Na sport i do práce

Značka Drexiss není na Dyzajn marketech žádným nováčkem a chybět nebude ani na jarní edici 16. a 17. března. Zakladatelka Petra je velkou milovnicí hor a sportu. Svou vášeň posunula na další level a rozhodla se vyrobit si na svoje toulky přírodou vlastní oblečení, které bude splňovat její vysoké nároky. Vy ale nemusíte být nutně horolezec nebo outdoorový nadšenec, Drexiss přináší stylové a funkční oblečení i do vašeho každodenního života, ať už jste na cestách, v městě, nebo se vydáváte na vlastní dobrodružství v přírodě

...
Setkáme se poprvé
19/11/2023

Setkáme se poprvé

hjhg

...
Uhoupejte se do pohody
16/11/2023

Uhoupejte se do pohody

Poprvé se zimního Dyzajn marketu 9. a 10. prosince zúčastní značka Hojdavak, která nabízí

...
Chceme vám pomoci v módě trochu zpomalit
14/11/2023

Chceme vám pomoci v módě trochu zpomalit

Autorka Kristýna spojila lásku k minimalistickému designu a odpovědnému přístupu k módě ve vlastní oděvní značku TAUPE, která nabízí nadčasové kousky z certifikovaných přírodních materiálů, podporuje myšlenku umírněnosti v nakupování oblečení a svým zákaznicím chce pomoct v módě trochu zpomalit. V článku se dozvíte, jaké byly Kristýny začátky, který kousek z její nabídky je nejoblíbenější i jaká je vlastně barva taupe. Vyzkoušejte si oblečení značky TAUPE na vlastní kůži 9. a 10. prosince na posledním Dyzajn marketu tohoto roku.

...
Goci
05/10/2023

Goci

Značka Goci se zúčastní podzimního Dyzajn marketu 28. a 29. října. Autorka Naďa nejradši kombinuje pohodlné volnočasové materiály s trendy a elegantními střihy. Snaží se ženám ukázat, že aby bylo oblečení pohodlné, nemusí chodit po městě v šusťákové bundě a teplákách.

...
Desi
05/10/2023

Desi

Michelle Leškovská se před lety rozhodla rozjet vlastní projekt a tak se přestěhovala do Indie. Z původního založení místní školky, se ale dostala k zcela jinému oboru. S místní švadlenkou začaly vyrábět kimona a pyžama, která jsou barvena tradiční metodou modrotisku. Jaká se spolupracuje s indickými ženami a co vše vzniku značky předcházelo, si přečtěte v našem článku. Naživo přijďte jejich produkty obdivovat 28. a 29. října na Výstaviště v Praze, Holešovicích na podzimní Dyzajn market.

...
Podzimní dobroty
04/10/2023

Podzimní dobroty

Ani na podzimní edici nebude 28. a 29. října chybět velký výběr kulinářů a prodejců s lokálními delikatesami. Pochutnají si vegani, vegetariáni i ti, kdo mají rádi maso. Posilnit se bude moct kvalitní kávou, osvěžujícími limonády a samozřejmě sladká tečka na konec bude taky. Sbíhají se vám sliny? Tak přijďte vše ochutnat na Dyzajn market Podzim na Výstaviště v Praze, Holešovicích.

...
Nováčci Podzimu
03/10/2023

Nováčci Podzimu

Na podzimní edici Dyzajn marketu se znovu přihlásilo mnoho nových krásných značek, které si nás získaly svým umem, příběhem i prezentací. Několik z nich vám tady představíme, ale nic se nevyrovná tomu, obdivovat tvorbu naživo. Stavte se tedy 28. a 29. října na Výstavišti v Praze, v Holešovicích, podpořit nováčky, kteří měli tu odvahu začít tvořit lokální produkty, které vám budou dlouhé roky dělat radost.

...

Dyzajn newsletter

Do you like to go to Dyzajn market shopping, eating or simply enjoying the unique atmosphere? Don't want to miss the next one? Two weeks before the event, we will be happy to send you a reminder with the date, place of the event and news that awaits you, just fill in your e-mail address.

 

Don't worry, your email address is safe with us. Want to know more? You can find our personal data processing conditions here.