Plus size stánek na jarním Dyzajnu

Plus size stánek na jarním Dyzajnu
25/02/2024

Na Dyzajn marketu Jaro bude 16. a 17. března poprvé plus size stánek, ve kterém najdete přes 200 dámských modelů ve velikosti 44 a větší od 21 lokálních návrhářů. Oblečení bude na stánku k vyzkoušení a vy se pak s daným dyzajnérem samy domluvíte na detailech, nebo si samozřejmě svůj vysněný model rovnou odnesete domů. 

Často jsme od návštěvnic slýchali, že je téměř nemožné najít autorské oblečení, pokud nespadají do klasických velikostí S až L. Zapátrali jsme tedy po tom, jaký je vlastně stav plus size nabídky u našich dyzajnérů a pravdou je, že s většími velikostmi jsou stále potíže. Mnoho značek vyrábí plus size kousky pouze na zakázku a ti, kteří je mají, tak jen v omezeném množství, že se často v jejich nabídce téměř ztrácejí.

A proto jsme se spojili s 21 značkami, jejichž plus size nabídku si budete moct prohlédnout a vyzkoušet v klidu "pod jednou střechou". Každá žena si přeci zaslouží mít možnost pořídit si jedinečný kousek od lokálních tvůrců, ve kterém se bude cítit výjimečně a sebevědomě. Podívejte se na značky, které se do našeho projektu zapojily a pokud vás plus size stánek zaujal, stavte se přesvědčit na vlastní kůži, že Dyzajn market myslí i na vás.


 

Anna Janská

eh sisters

TATE wear

EMky

RIVICA

Bambulich

Fraise

Appre

Grazia

Na další značky, jejichž modely najdete v plus size stánku se můžete podívat tady BomBamBino, DaVysočina, Merino.live, Extravagart, Katy Marty, Estampada, KUDLA, BEST:TIME, Biošatník, Muhehe, Evelin Chic, Simply Fit, ale úplně nejlepší bude, když si přijdete vše prohlédnou, vyzkoušet a třeba nakonec i koupit 16. a 17. března na jarní Dyzajn market na Výstaviště v Praze, Holešovicích.