Obdaruj a podpoř Dekerski Design

Obdaruj a podpoř Dekerski Design
24/11/2020

České věci s autorským designem a příběhem

"Jmenujeme se David a Adéla. Jsme manželé, rodiče a taky tvůrci severočeské značky Dekerski Design. Značky, která prostřednictvím originálních autorských designů nechává ožít příběhy lidí a promluvit hrdinství ukryté v každém z nás. David štětcem zachycuje krásu pomíjivých okamžiků, kouzlo všednosti a jedinečnost detailů. Z akvarelů vznikají designy. Někdy drzé, někdy ne. Vždycky ale s kouskem duše. A s kapkou rebelství k tomu. Tiskneme je na oblečení, doplňky a porcelán. Ručně, s láskou a s respektem k přírodě."

A jaké tipy pro letošní Vánoce si pro vás Adéla s Davidem připravili?

⬆ ⬆ ⬆ Namaluju Tě

"S tímhle neotřelým dárkem vyrazíte dech kamarádům, potěšíte kolegy v práci nebo dojmete vaši babičku. Pošlete nám fotku (sebe, skupinky lidí i zvířecího mazlíčka) a David z ní vytvoří originální portrét. Používá k tomu akvarelové barvy a japonský pigmentový inkoust. Malé umělecké dílo posíláme na papíře poštou a digitálně e-mailem. Hodí se jako ozdoba na zeď i elektronické PFko."

⬆ ⬆ ⬆ Tričko Style, Design Ester

"Pro milovníky slow fashion tu máme jednu libůstku. Trička z řady Style ušila naše švadlenka přímo tady na severu, takže se jedná o ryze český kousek. Příjemný materiál z biobavlny zajišťuje maximální pohodlí. Originální print s okatou kráskou Ester v minimalistickém outlinu udělá velkou parádu při běžném nošení, na párty i na lekci jógy. Perfektní dárek pro kamarádku, ségru i maminku."

⬆ ⬆ ⬆ Pánské tričko Regulator Premium, Design Eva

"Na tenhle prémiový kousek pro muže jsme náležitě pyšní. Tričko kompletně vznikalo v naší dílně, takže se jedná o ultra lokální výrobek. Design s motivy ženského aktu je opředený tajemstvím. Skicu kdysi načrtl Davidův táta a nás očarovala natolik, že jsme se ji rozhodli oživit ve formě printu. Artual motiv, ruční sítotisk a kvalitní látka s certifikací GOTS. Tímhle dárkem dáte svému chlapovi jasně najevo, že vám na něm opravdu záleží."

⬆ ⬆ ⬆ Šála Maxi, Design Cleo

"Tunelovou šálu stačí dvakrát omotat kolem krku a můžete vyrazit. Látka z bavlněného úpletu je příjemně měkoučká a krásně hřeje. Tenhle trendy doplněk s originálními potisky unosíte od podzimu až do jara. Potěšte svoji mamku, ségru nebo kamarádku na maximum. Veliká šála v různých barevných odstínech krásně rozzáří jejich outfit."

⬆ ⬆ ⬆ Prémiové tašky, taštičky a lunchbagy z autorské látky

"Na potiscích, které zdobí naše látkové tašky, taštičky a lunchbagy, jsme se opravdu vyřádili. Oblíbený design pro odvážné, Pánská volenka, boří zajeté stereotypy. Hravý design Gaťky vykouzlí úsměv (i ruměnec) na tváři. Ideální jako dárek pro kámošku, která se nebojí být sama sebou. Vyberete si ale z mnoha dalších motivů a koláží. Tašky využijete na pracovní pochůzky, rande, nákup i do fitka. Do praktických taštiček na zip schováte šminky i mince. Lunchbagy s koženou přezkou dávají sbohem igelitovým pytlíkům a plastovým krabičkám na svačinu. Praktické, šik a eko doplňky pro každý den."

⬆ ⬆ ⬆ Porcelánové hrnky a šálky s podšálkem

"Na čaj o páté, ranní shot espressa a kakao k odpolednímu čtení pod dekou. Hrnky s grafikou Dekerski Design už nebudete chtít odtrhnout od úst! Porcelán se hodí jako perfektní dárek pro přátele, manžela i šéfa. Jen pozor, ať jim první doušek nezaskočí. Pipkatá kolekce Yoni nebo motiv s topless kráskou Ninou jsou jen pro odvážné!"

⬆ ⬆ ⬆ Porcelánová brož Yoni

"Tajemství, jedinečnost a rozmanitost. Každá pipka je krásná! Designová brož z porcelánu s motivem Yoni připomene každé ženě její pravé já. A navíc je to neotřelý doplněk k outfitu, který připne na kabát, batoh nebo kočárek. Udělejte touhle drobností radost své milé kamarádce, kolegyni v práci nebo samy sobě."

⬆ ⬆ ⬆ Akvarely

"Originál obrázku od Davida vyšperkuje stěnu v obýváku a zútulní homeoffice koutek. Střípky příběhů a emocí, zachycené očima umělce. Kus umění pod stromečkem udělá radost prarodičům i kamarádům. Portréty, koláže, nahotinky, retro krásky, zvířata… z palety motivů si vybere opravdu každý. David používá kvalitní akvarelové barvy, japonský pigmentový inkoust a vysokogramážní akvarelový papír."