Blog

Only in Czech

Plus size stánek na Dyzajn marketu Jaro
25/02/2024

Plus size stánek na Dyzajn marketu Jaro

Jarní Dyzajn market, který se bude konat 16. a 17. března není pouze o nákupech lokálních produktů, ale i o vytváření společného prostoru pro všechny ženy bez ohledu na to, jakou velikost oblékají. Nedostatek plus size modelů od lokálních tvůrců byl u nás dlouho diskutovaným tématem a my jsme se rozhodli situaci změnit.

...
Nováčci Jaro
21/02/2024

Nováčci Jaro

Na Dyzajn marketu Jaro přivítáme 16. a 17. března mnoho nových, originálních značek. Nenechte si ujít příležitost pokochat se, vyzkoušet a třeba i nakoupit nějaký kvalitní kousek od lokálních tvůrců. Udělejte si čas 9. a přijďte nováčky podpořit na Výstaviště v Praze Holešovicích.

...
kakawco
07/02/2024

kakawco

...
Keramika Koler
18/01/2024

Keramika Koler

...
Na sport i do práce
14/01/2024

Na sport i do práce

Značka Drexiss není na Dyzajn marketech žádným nováčkem a chybět nebude ani na jarní edici 16. a 17. března. Zakladatelka Petra je velkou milovnicí hor a sportu. Svou vášeň posunula na další level a rozhodla se vyrobit si na svoje toulky přírodou vlastní oblečení, které bude splňovat její vysoké nároky. Vy ale nemusíte být nutně horolezec nebo outdoorový nadšenec, Drexiss přináší stylové a funkční oblečení i do vašeho každodenního života, ať už jste na cestách, v městě, nebo se vydáváte na vlastní dobrodružství v přírodě

...
Setkáme se poprvé
19/11/2023

Setkáme se poprvé

hjhg

...
Uhoupejte se do pohody
16/11/2023

Uhoupejte se do pohody

Poprvé se zimního Dyzajn marketu 9. a 10. prosince zúčastní značka Hojdavak, která nabízí

...
Chceme vám pomoci v módě trochu zpomalit
14/11/2023

Chceme vám pomoci v módě trochu zpomalit

Autorka Kristýna spojila lásku k minimalistickému designu a odpovědnému přístupu k módě ve vlastní oděvní značku TAUPE, která nabízí nadčasové kousky z certifikovaných přírodních materiálů, podporuje myšlenku umírněnosti v nakupování oblečení a svým zákaznicím chce pomoct v módě trochu zpomalit. V článku se dozvíte, jaké byly Kristýny začátky, který kousek z její nabídky je nejoblíbenější i jaká je vlastně barva taupe. Vyzkoušejte si oblečení značky TAUPE na vlastní kůži 9. a 10. prosince na posledním Dyzajn marketu tohoto roku.

...
Goci
05/10/2023

Goci

Značka Goci se zúčastní podzimního Dyzajn marketu 28. a 29. října. Autorka Naďa nejradši kombinuje pohodlné volnočasové materiály s trendy a elegantními střihy. Snaží se ženám ukázat, že aby bylo oblečení pohodlné, nemusí chodit po městě v šusťákové bundě a teplákách.

...
Desi
05/10/2023

Desi

Michelle Leškovská se před lety rozhodla rozjet vlastní projekt a tak se přestěhovala do Indie. Z původního založení místní školky, se ale dostala k zcela jinému oboru. S místní švadlenkou začaly vyrábět kimona a pyžama, která jsou barvena tradiční metodou modrotisku. Jaká se spolupracuje s indickými ženami a co vše vzniku značky předcházelo, si přečtěte v našem článku. Naživo přijďte jejich produkty obdivovat 28. a 29. října na Výstaviště v Praze, Holešovicích na podzimní Dyzajn market.

...
Podzimní dobroty
04/10/2023

Podzimní dobroty

Ani na podzimní edici nebude 28. a 29. října chybět velký výběr kulinářů a prodejců s lokálními delikatesami. Pochutnají si vegani, vegetariáni i ti, kdo mají rádi maso. Posilnit se bude moct kvalitní kávou, osvěžujícími limonády a samozřejmě sladká tečka na konec bude taky. Sbíhají se vám sliny? Tak přijďte vše ochutnat na Dyzajn market Podzim na Výstaviště v Praze, Holešovicích.

...
Nováčci Podzimu
03/10/2023

Nováčci Podzimu

Na podzimní edici Dyzajn marketu se znovu přihlásilo mnoho nových krásných značek, které si nás získaly svým umem, příběhem i prezentací. Několik z nich vám tady představíme, ale nic se nevyrovná tomu, obdivovat tvorbu naživo. Stavte se tedy 28. a 29. října na Výstavišti v Praze, v Holešovicích, podpořit nováčky, kteří měli tu odvahu začít tvořit lokální produkty, které vám budou dlouhé roky dělat radost.

...
Nováčci Babího léta
18/08/2023

Nováčci Babího léta

Dyzajn market Babí léto se koná 9. a 10. září. Čeká nás na něm řada nových i už dobře známých, originálních značek. Nepromeškejte možnost objevit svěží designové trendy, unikátní výrobky a jedinečné módní kousky. Udělejte si čas a přijďte podpořit šikovné, lokální tvůrce druhý zářijový víkend na Výstaviště v Praze Holešovicích.

...
Festival chutí na prázdninovém Dyzajn marketu
05/07/2023

Festival chutí na prázdninovém Dyzajn marketu

Dyzajn market Prázdniny nehostí jen kvalitní lokální tvůrce z Čech, Slovenska a dalších zemí. Pochutnáte si na něm i na nejvybranějších dobrotách pro vegany, vegetariány i milovníky masa, výběrové kávě, řemes

...
Poprvé na Dyzajn marketu
30/06/2023

Poprvé na Dyzajn marketu

Na prázdninové edici přivítáme 29. a 30. července několik nových a originálních značek. Nenechte si ujít skvělou příležitost objevit nové designové trendy, unikátní výrobky a jedinečné módní kousky, které tito tvůrci nabízejí. Udělejte si poslední červencový víkend čas a vyrazte obdivovat šikovné, lokální tvůrce na piazzettu Národního divadla.

...
Iveta Nedomová
28/06/2023

Iveta Nedomová

...
Nováčci letní edice
18/04/2023

Nováčci letní edice

Na letní edici se 20. a 21. května přihlásil rekordní počet nových značek. Máme velkou radost, že stále vznikají nové, kreativní které přispívají k rozvoji lokální tvorby. My vám zde představíme jen pár z nich, které nás zaujaly natolik, že od nás dostaly slevu na první účast 50%. Na zbytek se dorazte podívat osobně, protože to opravdu bude stát za to.

...

Dyzajn newsletter

 

Do you like Dyzajn market and don't want to miss the next one? We have a place for you! Two weeks before the event, we will be happy to send you a reminder with the date and place of the event, just fill in your e-mail address.

 

Don't worry, your email address is safe with us. Want to know more? You can find our personal data processing conditions here.