Blog

Nejnovější

Podzimní premiéry
09/10/2024

Podzimní premiéry

Připravte se na Dyzajn market Podzim, který proběhne 26. a 27. října na Výstavišti v Praze, Holešovicích! Setkáte se zde s dvěma sty lokálních tvůrců autorské módy, bytových doplňků, přírodní kosmetiky a dalších unikátních produktů. Kromě oblíbených stálic objevíte i nové nadějné značky, které zde poprvé představí své umění. Přijďte podpořit jejich kreativitu, užijte si jedinečnou atmosféru a odhalte svět plný inspirace a originálních nápadů!

...
Komfort pro vaše chodidla
09/10/2024

Komfort pro vaše chodidla

Dyzajn market Podzim se koná už 26. a 27. října. Tak až na akci dorazíte, nezapomeňte se zastavit u stánku značky Tlapy, která vyrábí funkční ponožky s originálními motivy. Oblíbíte si je na celodenní nošení i sportovní aktivity. Přečtěte si, proč se zakladatel Martin pustil právě do tvorby ponožek a v čem jsou Tlapy unikátní.

...
Pánský šatník na Babím létu
25/08/2024

Pánský šatník na Babím létu

Dyzajn market Babí léto se bude konat 28. a 29. září a poprvé na něm najdete stánek s názvem Pánský šatník, kde si mužská část návštěvníků bude moct v klidu prohlédnout a vyzkoušet různé modely od 16 účastnících se dyzajnérů "pod jednou střechou". Nedostatek pánských oděvů od lokálních tvůrců byl u nás dlouho diskutovaným tématem, a tak jsme se rozhodli tuto situaci změnit. Přijďte se v září přesvědčit, že Dyzajn market myslí na všechny.

...
Vzhůru do neznáma
21/08/2024

Vzhůru do neznáma

28. a 29. září se bude na Výstavišti v Praze, Holešovicích konat Dyzajn market Babí léto. Přivítáme na něm 200 lokálních tvůrců autorské módy, bytových doplňků, přírodní kosmetiky, produktů pro děti, papírenských radostí a mnoha dalšího. Velká část značek se účastní pravidelně, ale každou edici se najdou i nové svěží tváře, které sebraly odvahu, aby vám svůj um prezentovaly úplně poprvé. Přijďte jejich snahu, lásku k řemeslu a poctivou práci omrknout a podpořit naživo.

...
Víc než kuchařka
18/08/2024

Víc než kuchařka

Příběh této kuchařky začal v létě 2019, kdy její autoři původně plánovali vytvořit "malý e-book" s recepty na školní svačinky. Nápad se ale rychle rozrostl a vy si dnes můžete koupit hned tři kuchařské bichle, které obsahují nutričně vyvážené recepty na každý den v roce či inspiraci na svačiny pro děti i dospělé. Jako čtenáři máte navíc přístup k exkluzivním receptům a k extra funkcím v členské sekci na webu. Od svého skromného nápadu ušli autoři dlouhou cestu. Přijďte je podpořit na Dyzajn market Babí léto 28. a 29. září, který se bude konat na Výstavišti v Praze, Holešovicích.

...
Dyzajnové prázdniny
09/07/2024

Dyzajnové prázdniny

Na Dyzajn marketu Prázdniny, který se tentokrát bude konat 27. a 28. července na piazzettě Národního divadla, představíme mnoho nových a originálních značek. Nenechte si ujít příležitost prohlédnout si, vyzkoušet a zakoupit kvalitní výrobky od lokálních tvůrců, kteří svou práci dělají poctivě, s láskou a za férových podmínek. Udělejte si čas a přijďte podpořit nováčky i oblíbené stálice.

...
Májoví nováčci
28/04/2024

Májoví nováčci

Na Dyzajn marketu Máj bude 18. a 19. května, mezi téměř 200 tvůrci, i několik značek, které se zúčastní úplně poprvé. Abychom vás naladili, představíme vám zde pár z nich. Ale nejlépe uděláte, když si všechny přijdete prohlédnou naživo na Výstaviště v Praze, Holešovicích. Těšit se můžete na tvůrce autorské módy, bytových doplňků, šperků, přírodní kosmetiky a mnoha dalších lokálních skvostů.

...
Měsíční alchymie
20/04/2024

Měsíční alchymie

Na májovém Dyzajn marketu se 18. a 19. května poprvé představí značka moon.alchemi, za níž stojí zakladatelka Ami. Ami svůj projekt vytvořila s cílem otisknout do produktů kousek měsíční alchymie, která je, dle jejích slov, nejen součástí každé ženy, ale stejně jako ony, se i neustále proměňuje.

...
EMI – I – MIO
19/04/2024

EMI – I – MIO

Dyzajn market Máj se koná 18. a 19. května. Mezi více jak 200 tvůrci nebude chybět ani značka Emiimio, která na pomezí Českého ráje a Podkrkonoší vyrábí výbavičky do dětských postýlek, pohodlné a stylové oblečení a taky praktické cestovní sady pro děti a jejich maminky.

...
S respektem k životnímu prostředí
16/04/2024

S respektem k životnímu prostředí

Také jste si jako děti sušily květiny mezi stránkami knih? Monika, zakladatelka značky Flamea, to dělá dodnes. Květiny si navíc předtím sama vypěstuje a následně z nich ručně vyrábí svíčky, šperky a obrazy. My jsme se jí mimo jiné zeptali, co jí k tvorbě květinových dekorací přivedlo, jak celý proces výroby probíhá a proč se ráda účastní Dyzajn marketů.

...
Od atopika pro atopiky
15/04/2024

Od atopika pro atopiky

Na Dyzajn marketu Máj se poprvé 18. a 19. května představí značka DermaFood. Zakladatel Ondra po celý svůj život bojoval s atopickým ekzémem a odmítl se smířit s tvrzením, že kortikoidy jsou jediná možnost, která mu toto zápolení ulehčí. A tak začal vymýšlet, testovat a vyvíjet produkt jen z přírodních složek, co přinese úlevu každému, koho trápí atopický ekzém či psoriáza. Jak se mu to povedlo? To se dozvíte v našem článku.

...
Tři kroky postačí
10/04/2024

Tři kroky postačí

Májového Dyzajn marketu se 18. a 19. května poprvé zúčastní značka Omorfia. Zakladatelka Monika chce ženám nad 30 ukázat, že není potřeba mít doma zbytečné zásoby přípravků, protože pro správnou péči o pleť stačí pouze tři kroky. Co Moniku přivedlo k výrobě vlastní kosmetiky, jaké překážky musela v začátcích překonat a co chystá do budoucna? To se dozvíte v našem článku.

...
Variabilní móda pro ženy
06/03/2024

Variabilní móda pro ženy

Jarního Dyzajn marketu se 16. a 17. března poprvé zúčastní značka Estampada, která vyniká unikátním přístupem k módě i zákaznicím. Nešije totiž oblečení primárně na sklad, ale zákaznice si svůj kousek uzpůsobí sama, podle svých preferencí. Na Dyzajn marketu ale samozřejmě bude zásob dost, abyste mohly oblečení od tohoto nováčka rovnou vyzkoušet a třeba si i udělat radost novým kouskem na blížící se jarní dny.

...
Plus size stánek na jarním Dyzajnu
25/02/2024

Plus size stánek na jarním Dyzajnu

Jarní Dyzajn market, který se bude konat 16. a 17. března není pouze o nákupech autorských produktů, ale i o vytváření společného prostoru pro všechny ženy bez ohledu na to, jakou velikost oblékají. Nedostatek plus size modelů od lokálních tvůrců byl u nás dlouho diskutovaným tématem, a tak jsme se rozhodli situaci změnit.

...
Všechno je jednou poprvé
21/02/2024

Všechno je jednou poprvé

Na Dyzajn marketu Jaro přivítáme 16. a 17. března mnoho nových, originálních značek. Nenechte si ujít příležitost pokochat se, vyzkoušet a třeba i nakoupit nějaký kvalitní kousek od lokálních tvůrců. Udělejte si čas a přijďte nováčky podpořit na Výstaviště v Praze, Holešovicích.

...
Nápoj bohů
07/02/2024

Nápoj bohů

Martina spojila svou lásku ke kakau s touhou pomáhat znevýhodněným lidem, a tak vznikla značka Kakaw Co+, která k nám z Latinské Ameriky dováží nejkvalitnější kakaové boby a další pochoutky z nich. Díky Martině se bývalí pěstitelé koky stali hrdými producenty kakaových bobů, kteří žijí svůj život v míru a v bezpečí.

...
Znalost řemesla, dlouholetá praxe a schopnost vytvářet vlastní design
18/01/2024

Znalost řemesla, dlouholetá praxe a schopnost vytvářet vlastní design

Na jarním Dyzajn marketu poprvé uvidíme značku Keramika Koller. Martin Koller během své kariéry prošel mnoha keramickými dílnami a na nějakou dobu řemeslo i opustil. Naštěstí pro nás, se k němu ale po nějaké době vrátil a svou tvorbu nám 16. a 17. března představí na Dyzajn marketu Jaro. Přečtěte si, kde nachází inspiraci, jaké byly jeho začátky i jaké má plány do budoucna.

...
Na sport i do práce
14/01/2024

Na sport i do práce

Značka Drexiss není na Dyzajn marketech žádným nováčkem a chybět nebude ani na jarní edici 16. a 17. března. Její zakladatelka Petra je velkou milovnicí hor a sportu. Tuto svou vášeň posunula na další level a rozhodla se vyrobit si na toulky přírodou vlastní oblečení, které bude splňovat její vysoké nároky. Vy ale nemusíte být nutně horolezec nebo outdoorový nadšenec, protože Drexiss přináší stylové a funkční oblečení i do vašeho každodenního života.

...
Setkáme se poprvé
19/11/2023

Setkáme se poprvé

Na zimním Dyzajn marketu se 9. a 10. prosince objeví spousta značek, které tu budou prezentovat svůj um úplně poprvé. Přijďte jejich odvahu podpořit a stavte se u jejich stánku pozdravit, omrknout a třeba i nakoupit nějaký ten lokální produkt. My vám přinášíme jen drobnou ukázku toho, s jakou krásnou tvorbou se můžete druhý adventní víkend na Výstavišti v Praze, Holešovicích potkat.

...
Objevte lásku k houpání
16/11/2023

Objevte lásku k houpání

Poprvé se zimního Dyzajn marketu 9. a 10. prosince zúčastní Hojdavak. Značka, která nabízí krásné a funkční houpací vaky pro děti i dospělé, vyrobené od začátku až do konce v České republice. Jakmile se v Hojdavaku uvelebíte, okamžitě se dostaví radost, uklidnění a pochopení, proč (nejen) děti tento tělu přirozený pohyb tak zbožňují.

...

Dyzajn newsletter

Chodíte rádi na Dyzajn market nakupovat, kochat se, jíst nebo si zkrátka užívat neopakovatelnou atmosféru? Nechcete propásnout další edici? Stačí vyplnit svou e-mailovou adresu a my vám dva týdny předem zašleme připomínku s datem, místem konání a novinkami, co vás čekají. 

Nebojte, vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Chcete vědět víc? Naše podmínky zpracování osobních údajů najdete zde.