Blog

Nejnovější

Variabilní móda pro ženy
06/03/2024

Variabilní móda pro ženy

Jarního Dyzajn marketu se 16. a 17. března poprvé zúčastní značka Estampada, která vyniká unikátním přístupem k módě i zákaznicím. Nešije totiž oblečení primárně na sklad, ale zákaznice si svůj kousek uzpůsobí sama, podle svých preferencí. Na Dyzajn marketu ale samozřejmě bude zásob dost, abyste mohly oblečení od tohoto nováčka rovnou vyzkoušet a třeba si i udělat radost novým kouskem na blížící se jarní dny.

...
Plus size stánek na jarním Dyzajnu
25/02/2024

Plus size stánek na jarním Dyzajnu

Jarní Dyzajn market, který se bude konat 16. a 17. března není pouze o nákupech autorských produktů, ale i o vytváření společného prostoru pro všechny ženy bez ohledu na to, jakou velikost oblékají. Nedostatek plus size modelů od lokálních tvůrců byl u nás dlouho diskutovaným tématem, a tak jsme se rozhodli situaci změnit.

...
Všechno je jednou poprvé
21/02/2024

Všechno je jednou poprvé

Na Dyzajn marketu Jaro přivítáme 16. a 17. března mnoho nových, originálních značek. Nenechte si ujít příležitost pokochat se, vyzkoušet a třeba i nakoupit nějaký kvalitní kousek od lokálních tvůrců. Udělejte si čas a přijďte nováčky podpořit na Výstaviště v Praze, Holešovicích.

...
Nápoj bohů
07/02/2024

Nápoj bohů

Martina spojila svou lásku ke kakau s touhou pomáhat znevýhodněným lidem, a tak vznikla značka Kakaw Co+, která k nám z Latinské Ameriky dováží nejkvalitnější kakaové boby a další pochoutky z nich. Díky Martině se bývalí pěstitelé koky stali hrdými producenty kakaových bobů, kteří žijí svůj život v míru a v bezpečí.

...
Znalost řemesla, dlouholetá praxe a schopnost vytvářet vlastní design
18/01/2024

Znalost řemesla, dlouholetá praxe a schopnost vytvářet vlastní design

Na jarním Dyzajn marketu poprvé uvidíme značku Keramika Koller. Martin Koller během své kariéry prošel mnoha keramickými dílnami a na nějakou dobu řemeslo i opustil. Naštěstí pro nás, se k němu ale po nějaké době vrátil a svou tvorbu nám 16. a 17. března představí na Dyzajn marketu Jaro. Přečtěte si, kde nachází inspiraci, jaké byly jeho začátky i jaké má plány do budoucna.

...
Na sport i do práce
14/01/2024

Na sport i do práce

Značka Drexiss není na Dyzajn marketech žádným nováčkem a chybět nebude ani na jarní edici 16. a 17. března. Její zakladatelka Petra je velkou milovnicí hor a sportu. Tuto svou vášeň posunula na další level a rozhodla se vyrobit si na toulky přírodou vlastní oblečení, které bude splňovat její vysoké nároky. Vy ale nemusíte být nutně horolezec nebo outdoorový nadšenec, protože Drexiss přináší stylové a funkční oblečení i do vašeho každodenního života.

...
Setkáme se poprvé
19/11/2023

Setkáme se poprvé

Na zimním Dyzajn marketu se 9. a 10. prosince objeví spousta značek, které tu budou prezentovat svůj um úplně poprvé. Přijďte jejich odvahu podpořit a stavte se u jejich stánku pozdravit, omrknout a třeba i nakoupit nějaký ten lokální produkt. My vám přinášíme jen drobnou ukázku toho, s jakou krásnou tvorbou se můžete druhý adventní víkend na Výstavišti v Praze, Holešovicích potkat.

...
Objevte lásku k houpání
16/11/2023

Objevte lásku k houpání

Poprvé se zimního Dyzajn marketu 9. a 10. prosince zúčastní Hojdavak. Značka, která nabízí krásné a funkční houpací vaky pro děti i dospělé, vyrobené od začátku až do konce v České republice. Jakmile se v Hojdavaku uvelebíte, okamžitě se dostaví radost, uklidnění a pochopení, proč (nejen) děti tento tělu přirozený pohyb tak zbožňují.

...
Jaká je barva taupe?
14/11/2023

Jaká je barva taupe?

Autorka Kristýna spojila lásku k minimalistickému designu a svůj odpovědný přístup ve vlastní oděvní značku TAUPE. Nabízí nadčasové kousky z certifikovaných přírodních materiálů, podporuje myšlenku umírněnosti v nakupování oblečení a svým zákaznicím chce pomoct v módě trochu zpomalit. V článku se dozvíte, jaké byly Kristýniny začátky, který kousek z její nabídky je nejoblíbenější i jaká je vlastně barva taupe. Vyzkoušet si pak její oblečení můžete na vlastní kůži 9. a 10. prosince na posledním Dyzajn marketu tohoto roku.

...
Ženskost, pohodlí a kvalita
05/10/2023

Ženskost, pohodlí a kvalita

Značka Goci se zúčastní podzimního Dyzajn marketu 28. a 29. října. Autorka Naďa nejradši kombinuje komfortní volnočasové materiály s moderními a elegantními střihy. Snaží se ženám ukázat, že aby bylo oblečení pohodlné, nemusí chodit po městě v šusťákové bundě a teplákách.

...
Místňák a cizinka
05/10/2023

Místňák a cizinka

Michelle Leškovská se před lety rozhodla rozjet vlastní projekt, a tak se přestěhovala do Indie. Z původního založení místní školky, se ale dostala ke zcela jinému oboru. S místní švadlenkou začaly vyrábět kimona a pyžama, která jsou barvena tradiční metodou modrotisku. Jak se spolupracuje s indickými ženami a co vše vzniku značky předcházelo, se dozvíte v článku. Naživo pak přijďte jejich produkty obdivovat na podzimní Dyzajn market 28. a 29. října na Výstaviště v Praze, Holešovicích.

...
Podzimní dobroty
04/10/2023

Podzimní dobroty

Ani na podzimní edici 28. a 29. října nebude chybět velký výběr kulinářů a prodejců s lokálními delikatesami. Pochutnají si vegani, vegetariáni i ti, kdo mají rádi maso. Posilnit se budete moct kvalitní kávou, osvěžujícími limonádami a samozřejmě nebude chybět ani sladká tečka nakonec. Sbíhají se vám sliny? Tak přijďte poslední říjnový víkend vše ochutnat na Výstaviště v Praze, Holešovicích.

...
Nováčci Podzimu
03/10/2023

Nováčci Podzimu

Na podzimní edici Dyzajn marketu se znovu přihlásilo mnoho nových krásných značek, které si nás získaly svým umem, příběhem i prezentací. Několik z nich vám tady představíme, ale nic se nevyrovná tomu, obdivovat tvorbu naživo. Stavte se tedy 28. a 29. října na Výstavišti v Praze, v Holešovicích, podpořit nováčky, kteří měli tu odvahu začít tvořit lokální produkty, které vám budou dlouhé roky dělat radost.

...
Tak chutná Babí léto
24/08/2023

Tak chutná Babí léto

O víkendu 9. a 10. září si můžete pochutnat na nejvybranějších lahůdkách pro vegany, vegetariány i pro milovníky masa. Na Dyzajn marketu Babí léto nebude chybět ani výběrová káva, domácí limonády a míchané drinky. Dorazte se pokochat lokální tvorbu a rovnou si dejte nějakou dobrotu, kterou si pak v klidu vychutnáte v jedné z našich food zón. Těšíme se na vás na Výstavišti v Praze, Holešovicích.

...
Nováčci Babího léta
18/08/2023

Nováčci Babího léta

Na Dyzajn marketu Babí léto přivítáme mnoho nových, originálních značek. Nenechte si ujít příležitost pokochat se, vyzkoušet a třeba i nakoupit nějaký kvalitní kousek od lokálních tvůrců. Udělejte si čas 9. a 10. září a přijďte nováčky podpořit na Výstaviště v Praze, Holešovicích.

...
Festival chutí na prázdninovém Dyzajn marketu
05/07/2023

Festival chutí na prázdninovém Dyzajn marketu

Dyzajn market Prázdniny nehostí jen kvalitní lokální tvůrce z Čech, Slovenska a dalších zemí. Pochutnáte si na něm i na nejvybranějších dobrotách pro vegany, vegetariány i milovníky masa, výběrové kávě či řemeslném pivu. Přijďte se přesvědčit sami. Těšíme se na vás poslední červencový víkend na piazzettě Národního divadla.

...
Poprvé na Dyzajn marketu
30/06/2023

Poprvé na Dyzajn marketu

Na prázdninové edici přivítáme 29. a 30. července několik nových a originálních značek. Nenechte si ujít skvělou příležitost objevit čerstvé designové trendy, unikátní výrobky a jedinečné módní kousky, které tito tvůrci nabízejí. Udělejte si poslední červencový víkend čas a vyrazte obdivovat šikovné lokální výrobce na piazzettu Národního divadla.

...
Jednoduchý design, udržitelnost i variabilita
28/06/2023

Jednoduchý design, udržitelnost i variabilita

Značka Iveta Nedomová Design vznikla už v roce 1994. Autorka Iveta o sobě říká, že je sama žena s nekonfekční postavou a nekonvenčním stylem, a proto chtěla na trh přinést módu, která bude zajímavá a padne každé postavě. Z jakých materiálů nejraději tvoří a jaké slavné osobnosti české scény oblékala? Přečtěte si v našem článku a stavte se u jejího stánku 29. a 30. července na prázdninovém Dyzajn marketu. Tentokrát na piazzettě Národního divadla.

...
Léto plné chutí
22/04/2023

Léto plné chutí

Na letní edici uvidíte nejen spoustu nových tvůrců, ale i food stánků. Už jen u samotného výběru účastníků nám kručelo v břichách a sbíhaly se sliny. Jestli jste i vy milovníci dobrého jídla, vyrobeného z kvalitních surovin, tak přijďte 20. a 21. května na Dyzajn market Léto a snídani ráno rozhodně vynechte :-).

...
Nováčci letní edice
18/04/2023

Nováčci letní edice

Na Dyzajn market Léto, který se bude konat 20. a 21. května, se přihlásil rekordní počet nových tvůrců. Máme velkou radost, že stále vznikají neotřelé, kreativní značky, které přispívají k rozvoji lokální tvorby. My vám zde představíme jen pár z nich. Na další nováčky se dorazte podívat osobně, protože to opravdu bude stát za to.

...

Dyzajn newsletter

Chodíte rádi na Dyzajn market a nechcete přijít o ten příští? Držíme Vám místo!
Dva týdny před akcí Vám rádi zašleme připomínku s datem a místem konání, stačí vyplnit e-mailovou adresu.

Nebojte, vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Chcete vědět víc? Naše podmínky zpracování osobních údajů najdete zde.