Dyzajn muže

Dyzajn muže
06/12/2019

Blíží se Vánoce a tak začíná klasický shon ohledně vybírání těch správných dárků pro naše nejbližší. Spousta lidí míří do velkých obchodních center, kde kromě vydýchaného vzduchu a extrémního hudebního mixu, kdy v každém obchodě hraje jiná hudba, na vás z každé výlohy „křičí“ nějaká speciální akce.
Tohle je, myslím, noční můra většiny mužů, jak strávit den. Proto, vás pánové, právě Dyzajn market může mile překvapit.

Pojďme si to projít postupně:
1. Prostředí následujícího Dyzajn marketu 14. a 15. prosince je na prostranství před Průmyslovým palácem, takže žádný vydýchaný vzduch.
2. Hudba pouze od jednoho DJe je hlavně pro navození atmosféry.
3. Všechny stánky jsou v jedné rovině, takže netřeba žádné přecházení z patra do patra a mačkání se na eskalátorech.
4. Skvělé fancy jídlo, o velkých fast food řetězcích si nechte zdát.
5. A v neposlední řadě, stánky se spoustou inspirace na vánoční dárky, které by si nejen vaše drahá polovička mohla přát.

Poslední bod je určitě to hlavní, proč se na Dyzajn market vydat. Já osobně mám občas problém najít v obchodech něco nového a originálního, čím udělat ostatním radost a tady je každý dárek originál.
Najdete tu stánky s nejrůznějšími módními doplňky pro pány (ha, šance vybrat si i něco pro sebe!) a dámy, koženými nebo dřevěnými. Spoustu originálních hrnků a misek, pro které doporučuju zastavit se u autorky BLAHO, pokud chcete třeba větší hrnek na čaj nebo kafe.
Spoustu sešitů a papírnictví, u čehož nesmím zapomenout, že zde budou mít stánek i moje Lucka s Nicole alias A Cup of Style, kde by se měl zastavit každý milovník papírenského sortimentu, nebo ten, kdo má takového milovníka doma. Stejně tak u stánku ePipí, abyste vybrali to nejlepší přání a dárky zabalili do originálního papíru.
K Vánocům také patří svíčky a ty krásné minimalistické najdete ve stánku Moje Hygge.

Pro pány stylaře tu mám ještě poslední typ, a to hlavně pro odvážné ponožkáře. Ti by neměli vynechat SocksInBox, kde se mohou najít v nejrůznějších vzorech i barvách.

Pokud vás ani tohle pořád nepřesvědčilo, není důvod k panice. Vždycky se tam můžete třeba jen dobře najíst, a to například u Rooster Sausage Gourmet si dát poctivou domácí klobásu a zapít ji pivem nebo se zahřát svařákem a kávou. 
 
Takže pánové doufám, že se vidíme 14. nebo 15. 12. před Průmyslovým palácem.

 



---Jakub Grán---