Obdaruj a podpoř Fraise

Obdaruj a podpoř Fraise
23/11/2020

Fraise je zde, aby každé ženě ukázala, jak je neobyčejná a krásná. V autorském ateliéru, který šije „pro vás a přímo na vás“ již 9 let, ctí vaši individualitu a jedinečnost. „My se křivek nebojíme“ je heslo, které zastávají, a proto všechny modely návrhářky Kamily Jahodové myslí na ženskou linii.
Fraise šije kalhoty, šaty, sukně, trička, tuniky, sportovně elegantní halenky i saka. Na to všechno používá materiály špičkové kvality. Ve Fraise se nejen šije, ale i šitím žije. S každým oblečením si pohrají a utvoří z něj dokonalý kousek, který vynikne ve vašem šatníku i na vašem těle.

⬆ ⬆ ⬆ Kabátek Florine je příjemný kardigan z pleteniny s nestárnoucím motivem kostky. Do širších předních dílů s můžete krásně zachumlat a ruce schovat do kapes.

⬆ ⬆ ⬆ Elegantní rolák vlastního návrhu Fraise je ušitý z velmi příjemného materiálu, který vás dokonale zahřeje. Je slušivým kouskem pro každou postavu.

⬆ ⬆ ⬆ Šaty La robe Axelle jsou pohodlé i elegantní a budete se v nich cítit krásná po celý den. Jsou ušité z příjemného materiálu a jejich efektní střih je slušivý a sexy pro každou postavu. Užijete je na pracovní schůzce, v divadle nebo na romantické večeři. Výstřih pak ocení i kojící maminky.

⬆ ⬆ ⬆ Šaty Nathalie jsou krásně tvarované a svým střihem se dokonale přizpůsobí jakékoliv postavě. Díky plisovaným rukávům získávají navíc elegantní nádech.

⬆ ⬆ ⬆ Kalhoty Henri jsou moderní i příjemné. Látka lehce pruží, je teplá a tedy vhodná pro chladnější dny. Kalhoty mají efektně střižený přední i zadní díl a snížený sed. Díky tomu sedí i plnější postavě.

⬆ ⬆ ⬆ Kalhoty Marie jsou moderní elastické riflové kalhoty se sníženým sedem tzv. baggy. Jsou vyrobeny z velice příjemné, hodně elastické látky. Lem v pase je pružný a lze jej ohrnout. Jsou vhodné i pro těhotné, protože nikde neškrtí a perfektně sednou.

⬆ ⬆ ⬆ Vesta Sophie III je dlouhá fashion vesta ze směsového materiálu s příměsí vlny. Oversizový střih dokonale zjemní celou siluetu jakékoliv postavy a navíc jej lze vkusně přepásat páskem.

⬆ ⬆ ⬆ Sukně Esmé II je střižena ze 4 dílů a její délka lehce zakrýva kolena. Spodní lem je mírně stáhnutý úpletovým proužkem a kapsy zdobené krajkou. V tomhle kousku se za vámi otočí celá ulice.

⬆ ⬆ ⬆ Sukně Julie V je nádherná sukně do gumy ušitá z hebké a nádherně splývavé látky s naprosto dokonale padnoucím střihem. Přední díl s efektním záhybem je kratší s délkou pod kolena, zadní pak delší až na lýtka.

⬆ ⬆ ⬆ Triko Ema je krásné business triko, v němž se budete cíti pohodlně a chic po celý den.

Váš dobrý pocit začíná u Fraise!