Obdaruj a podpoř SocksInBox

Obdaruj a podpoř SocksInBox
15/11/2020

"Už od malička jsem si denně kreslila návrhy oblečení a snila o tom, že jednou budu návrhářkou. Proto jsem se rozhodla studovat obor oděvnictví. Pak mě další studium zaválo jiným směrem, ale láska k designu mi zůstala. K té se postupně přidala i vášeň pro módní doplňky, které se často mohou zdát nevýznamné, ale přitom prokazují svému nositeli velkou službu," říká Iva Neumanová návrhářka značky SocksInBox. 

Ponožky ART   ⬆ ⬆ ⬆

"V roce 2011, když jsem značku založila, bylo na tomto poli zoufale málo možností pro muže. Kvůli nim jsem se rozhodla právě pro nápad s barevnými ponožkami. Také mě lákal fakt, že v Čechách ještě nikdo designové ponožky nedělal. Rozhodla jsem se přinést na trh ucelený produkt, který je určený především milovníkům módy. Proto ponožky prodávám v sadě v dárkových krabičkách a každý model SocksInBox tak vlastně znamená tři páry s různými vzory."

Ponožky MAGIC  ⬆ ⬆ ⬆

"Ponožky vyrábím v unisex provedení s tím, že je na výběr z velikostí dámských i pánských. Od začátku vyrábím limitované edice. Stejnou výrobu nikdy neopakuji a tak zákazníci mají možnost být originální a já můžu neustále vymýšlet nové vzory. K určitým tématům se ráda vracím, ale podávám je v novém provedení. Skvělým příkladem je sada Folklor anebo pánská Klasik či Gentleman. Dbám o to, aby v nabídce byly vždy jak výrazné, tak i přírodní či decentní barvy."

Ponožky NATURE  ⬆ ⬆ ⬆

 

"Když jsem v roce 2011 začínala, by to risk a krok do neznáma, protože tehdy barevné ponožky ještě skoro nikdo nenosil. Naštěstí se ukázalo, že to byl také dobrý nápad, který měl skvělou odezvu nejen u českých mužů. To, s jakou radostí přijali moje výrazné barevné kombinace i designy, pro mě v začátcích hodně znamenalo a znamená dodnes."

Ponožky GENTLEMAN  ⬆ ⬆ ⬆

"Vzpomínám s láskou na to, jak muži na výrazné ponožky sbírali odvahu. Kolikrát jim to partnerky (třeba na marketu zatrhly) a oni si později stejně pro ponožky přišli. Radili jsme se o tom, k čemu je budou nosit. Na další market se mi přišli ukázat. To mě vždy dojímalo."

Ponožky ART  ⬆ ⬆ ⬆



Ponožky BLACK & WHITE  ⬆ ⬆ ⬆

Ponožky GEOMETRY  ⬆ ⬆ ⬆

Ponožky FOLKLOR  ⬆ ⬆ ⬆