GDPR

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Společnost Mujmarket s.r.o., se sídlem Buzulucká 569/10, 160 00 Praha 6 zpracovává v za účelem zasílání obchodních sdělení ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: e-mail.

  2. E-mail je nutné zpracovat za účelem odesílání obchodních sdělení. Tyto osobní údaje budou společností Mujmarket s.r.o. zpracovávány po dobu 5 let.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Mujmarket s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost může zpracovávat i společnost SmartSelling a.s. (hostitel našeho e-mailového klienta).

  4. Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Dyzajn newsletter

Chodíte rádi na Dyzajn market a nechcete přijít o ten příští? Držíme Vám místo!
Dva týdny před akcí Vám rádi zašleme připomínku s datem a místem konání, stačí vyplnit e-mailovou adresu.

Nebojte, vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Chcete vědět víc? Naše podmínky zpracování osobních údajů najdete zde.