Obdaruj a podpoř ART–YVAH

Obdaruj a podpoř ART–YVAH
17/11/2020

Motto dílny ART–YVAH zní: "Dobré tašky s tradicí do moderního prostředí", a tak autorka Iva Houdková vyrábí své kousky z přírodních recyklovatelných materiálů s "historií", konkrétně z voděodolného nepromokavého voskovaného plátna WAX COTTON ANTIQUE BARBOUR TYPE, známého z Anglie již od roku 1894, ve spojení se sedlářským kruponem, který zpracovává původními rukodělnými postupy. S nakoupenými materiály pracuje téměř bezodpadově a pro každý kousek odřezku najde uplatnění. I ve všech dalších výrobních postupech se snaží být v dílně ART–YVAH ekologičtí. Energie spotřebovávají pouze u šití a občas u řezání textilu. Všechny další dílčí úkony (řezání kůže, hranění, štípání, děrování, voskování, nýtování a mnoho dalších) provádějí ale pouze pomocí ručního řemeslného nářadí. Na povrchovou úpravu kůže používají 100% včelí vosk nebo jeho kombinaci s lanolinem.

⬆ ⬆ ⬆ Dámské kabelky WILD BEE s překlopením a benefitem – speciálním bezpečnostním drukem KIN DOT. Jsou lehounké, praktické pro běžné denní nošení v městském prostředí nebo i odpočinkové procházky, pro všechny věkové kategorie.

⬆ ⬆ ⬆ Dámské tašky MARILYN ve 3 variantách: na nošení, na rameni nebo crossbody jsou vhodné pro všechny dámy, které preferují variabilitu a tašku využívají na drobností nebo naopak na větší objem věcí. Svělým benefitem je systém KEYS, zabudování pohyblivé karabinky na klíče, která z vnější strany tvoří ozdobný prvek.

⬆ ⬆ ⬆ Dámské tašky PLAY jsou sofistikované modely, které účelně a esteticky doplní zejména pracovní elegantní outfit. Nádherná členitá pevná stavba tašky pojme větší spisy, notebook a vše potřebné v pracovním týdnu. Benefitem je snímatelný popruh, a tak taška nošená jenom v ruce nebo na předloktí vytvoří souzvuk s elegantním obutím či pokrývkou hlavy.

⬆ ⬆ ⬆ Dámské kabelky MARCO jsou dvouplášťové tašky z kolekce "Tuhle neutaháš". Prostorné pevné tašky z kvalitní bavlny vysoké gramáže, pro ženy, které preferují praktičnost a odolnost na všechny denní aktivity – práce, nákupy, děti. Vhodné i pro studentky a jejich školní zátěž. Benefitem je počet vnějších i vnitřních kapes.

⬆ ⬆ ⬆ Kabelky CARMEN – půvabné kabelky s vnější kapsou uzavíratelnou zipem pro slečny, ženy, babičky na procházky s chlapcem či kávičku s kamarádkou.

⬆ ⬆ ⬆ Pouzdra TOUR – moderní, nadčasový funkční design vhodný pro ženy i muže. Decentní pouzdro na mobil či doklady nositelné ležérním způsobem na rameni nebo crossbody. Díky praktické nastavitelné délce popruhu jej lze nosit i kolem krku.

⬆ ⬆ ⬆ Městské unisex batohy MONDAY sofistikovaného čistého vzhledu se širokým využitím pro ženy i muže, co rádi tráví čas venku v ulicích, v pohyblivém žití. Veselým prvkem je kombinace designového úchytu a lemování vnější kapsy. Vybízí ke komunikaci a dobré náladě.

⬆ ⬆ ⬆ Batoh a taška 2 v 1 TWINS – lahůdka pro muže i ženy – variabilní společník na každý den. Extra pevná, odolná, vícevrstvá stavba, veliký objem. Jednoduchou manipulací s popruhem TWINS se dá použít jako taška nebo batoh. Vhodný na nošení objemných a těžkých věcí, na cesty, výlety i pro maninky na kočárky, a to za každého počasí.

⬆ ⬆ ⬆ Pánské tašky LOVE FOR HIM – nová série 4 velikostí tašek, kterou tvoří modely JORDAN + BASIC + ATLAS + CUBE. Elegantní pro každodenní nošení, autentický střih, tradiční luxusní materiály, důraz na detail.

⬆ ⬆ ⬆ Pánské tašky YOUNG – nadčasový věčně mladý vzhled nepromokavé tašky přes rameno s klopou.