Léto plné chutí

Léto plné chutí
22/04/2023

JZT Ferments

O významných zdravotních benefitech, které přináší konzumace Kombuchy, se přijďte přesvědčit ke stánku značky JZT Ferments –⁠ specialistům na kvašení. Na úvodní fotce vás lákají na své alko i nelako nápoje z Kombuchy a kromě těch vám představí i octy a také tradiční domácí kvašený salát kimči.

 

Zelený zázrak

Přijďte ochutnat také pravý bio zelený matcha čaj připravený přímo na místě tradiční metodou –⁠ našleháním bambusovou metličkou chasen. U stánku Matcha Tea budete moct vyzkoušet také Iced Tea s yuzu, Matcha Iced Latte se slaným karamelem nebo Matcha s kokosovou vodou či různé zákusky a snacky.

Do dvou minut v ruce

Milovníci mexické kuchyně by určitě neměli minout TacoTruck. Nabízí masové, rybí i vegetariánské varianty oblíbených placiček tacos a quesadillas. Z čerstvých surovin, s úsměvem a do dvou minut v ruce. 

Pivo spojuje

To je heslo, které razí Rodinný pivovar Švihov. Spojte se svými přáteli, rodinou nebo třeba s někým, koho zrovna na letním Dyzajn marketu potkáte a zaskočte ochutnat poctivá česká, holandská i belgická piva nebo nealko chmelovou limonádu. 

Argentina v Praze

La Paisanita nás nechá nakouknout pod pokličku argenitnské kuchyně. Ochutnáte u nich tradiční kapsy Empanadas plněné masem, nebo ve vegetariánské i veganské variantě. 

Jednu rolovanou

Máte-li rádi netradiční pojetí tradičních pokrmů, skočte na rolovanou zmrzlinu ke stánku Rolls Bros. Je připravená z čerstvých ingrediencí, doplněná o ovoce, sušenky a polevu dle vlastního výběru.

Lepší než v kině

Značka BOPCORN potěší všechny popcornové nadšence. Voňavou praženou kukuřici ve sladké i slané variantě, obohacenou o nejrozmanitější příchutě, si oblíbíte na první křupnutí. 

Udělali jsme vám chutě? Tak dorazte 20. a 21. května na Výstaviště v Praze–⁠Holešovicích, kde budete moct ochutnat tyto a mnoho dalších dobrot vyráběných poctivě a z lokálních surovin.