Nováčci Babího léta

Nováčci Babího léta
18/08/2023

Studio Hand

Autorská, převážně užitková keramika, kterou vidíte na úvodní fotce, vzniká pod rukama čtyř přátel v pražské dílně Studia Hand. Neustále zkoušejí a objevují nové techniky i materiály a nebojí se využívat moderní technologie jako 3D tisk pro tvorbu vlastních forem.

 

TROCHA INAK

Za značkou stojí Mária a Peter, rodiče, co chtěli svému synovi dopřát kvalitní vzdělávání, které ho bude bavit. Díky tomu vznikly edukační pomůcky pro nejmenší založené na vizuální technice učení. Od teď i vy, doslova hravě, naučíte své děti písmenka či čísla. 

Tender November

Pod značkou Tender November navrhují Eva a Zuz oblečení pro všechny ženy a mámy, co to občas nemají jednoduché a mnohdy musí zdolávat spoustu výzev. Svou tvorbou chtějí potěšit, povzbudit a třeba i pobavit, protože ne každý den je neděle. 

BE SOCKS

Na každé kolekci BE SOCKS ponožek pracuje vždy měnší skupina většinou grafiků, typografů nebo módních návrhářů. Je na nich tedy na první pohled znát unikátní přístup daného designéra v závislosti na tom, jakému oboru se věnuje.

TripBook photo

Váš nový rádce na výletech českou krajinou i originální fotoalbum. Nebo je libo venkovní únikovku? I tohle umí TripBook photo, který se tak postará o perfektní zábavu pro celou rodinu. Autoři mysleli i na děti a pro malé turisty vytvořili také interaktivní herní deník Výleťáček.

To je jen malá ukázka nových tváří, na které se můžete těšit 9. a 10. září na Dyzajn marketu Babí léto. Udělejte si čas a přijďte si tyto a mnoho dalších, originálních značek prohlédnout naživo. Těšit se na vás budeme tentokrát na Výstavišti v Praze, Holešovicích.