Všechno je jednou poprvé

Všechno je jednou poprvé
21/02/2024

Ajala Chocolate

Dopřejte si zážitek z pravé chuti čokolády vyrobené z kvalitních kakaových bobů od drobných pěstitelů z celého světa v nejrafinovanějších chuťových kombinacích. Ajala znamená v mayském jazyce probuzení a přesně takový pocit ve vás tahle čokoláda vyvolá hned po prvním ochutnání. 

Debbie and Vilma

Mladá slovenská značka vznikla díky dvěma adopotovaných psím holkám Debbie a Vilmě. Zaměřuje se na výrobu kožených obojků, vodítek a popruhů, ale i oblečků a stylových pelíšků pro všechny čtyřnohé miláčky.

Almara Soap

Z výroby barevných, přírodních mýdel vznikla za pár let značka přírodní kosmetiky, která nabízí pestrou škálu produktů.
"Nechceme se zařazovat do zástupů firem, které prodávají a vyrábějí přírodní kosmetiku jen proto, že je to právě „in“. Tvoříme produkty, které přispívají nejen ke zdravé pokožce, ale také k psychické pohodě. S ohledem na životní prostředí podporujeme zero waste, eko aktivity, lokální dodavatele i dobročinné organizace. Pro nás to není jen práce, ale životní filozofie," říká o značce zakladatelka Veronika. Tak si přijďte tuto novinku vyzkoušet na vlastní kůži.

Estampada

Značka, která chce ženám přinášet inspiraci, hravost a eleganci při každodenním rozhodování "co na sebe". V jejich nabídce najdete nejčastěji oblečení z přírodních materiálů, jako je biobavlna nebo tencel. Zakladatelka Ivana navíc myslela i na to, že každá žena je jiná, a tak si u ní kromě barvy a střihu vybíráte i délku rukávů, šatů nebo typ výstřihu. Je to zkrátka variabilní móda, která vám udělá radost. 

Halaman Habitat

Rostlinná terária z dílny Halaman Habitat nejsou pouze dekorační kousky. Jsou to živé ekosystémy navržené tak, aby rozkvétaly s minimální péčí, což z nich dělá ideální společníky i pro ne moc zkušené pěstitele pokojovek. Patříte mezi ně? Tak si přijďte i vy vybrat domů svůj kousek přírody.

Šperky Noir

Autorské šperky ze stříbra a zlata s perlami, s polodrahokamy nebo s drahými kameny, kde jemnost a romantika potkává tajemno a elegance se snoubí s přírodní autenticitou a s organickou krásou. Šperky Noir jsou plné kontrastů, tajemství i symbolů.

Toto je jen hrstka neokoukaných značek, které můžete přijít podpořit na jarní Dyzajn market 16. a 17. března. Kromě nováčků se můžete těšit na dalších 200 lokálních tvůrců, kteří se celou zimu pečlivě připravovali, aby vám naservírovali to nejlepší, co jejich zlaté české ručičky umí. Přijďte se přesvědčit sami.