Setkáme se poprvé

Setkáme se poprvé
19/11/2023

helehlína keramika

V malé Jesenické dílně vyrábí autorka Helena minimalistickou keramiku, kterou vidíte na úvodní fotce. Každý kousek je trošku jiný, jedinečný a svůj tak, jako jsme my všichni. Přijďte si koupit nový oblíbený hrneček, ve kterém bude vaše ranní káva chutnat ještě o kousek líp.

 

Vyhořelá

Lehce sarkastické, hodně vtipné a v mnohém pravdivé jsou svíčky z přírodních vosků od už ne tolik vyhořelých autorek Anety & Terky. Ideální dárek pro ségru, kamarádku a hlavně pro sebe samu. 

Aduše

Tvorba autorky Aduše je propletená sny, bláznivou hlavou a velkým srdcem. Originální obrazy malované technikou akvarelu potěší nejen oko, ale i duši. Kromě obrazů si můžete domov zkrášlit autorským tiskem, potěšit kamarády přáníčkem nebo si s dětmi nad pexesem procvičit pozornost a paměť.

a.ch watercolor

Z Nového Města nad Metují se nám přiijede představit autorka Adéla, která vyrábí lněné a bavlněné bytové dekorace, autorský porcelán a další šité doplňky. To vše s vlastními botanickými ilustracemi, protože právě příroda je jí inspirací na každém kroku.

Vojtěch Timoteus Mistr

Je podepsán pod autorskými grafikami vycházejícími z kaligrafie, geometrie a minimalismu. Zenový přístup je vyjádřením autorova chápání a prožitku. A s tímto pojetím dorazí i na zimní Dyzajn market, kde představí své zarámované grafiky, kdy každá z nich je naprostý originál.

Nepropásněte příležitost vidět tyto a mnoho dalších značek naživo. Kromě lokální tvorby se jako vždy můžete těšit i na pestrý výběr jídla, dobrou kávu, čaj i svařák a jedinečnou atmosféru, která již tradičně každý Dyzajn market provází.