Nováčci letní edice

Nováčci letní edice
18/04/2023

Na titulní fotce vidíte přání od značky Be Nice, která nabízí smysluplnou alternativu k běžně dostupným balicím papírům, blokům, krabičkám a podobným papírovým produktům. Veškeré jejich výrobky jsou ekologické, protože jsou vyrobené z vybraných recyklovaných či recyklovatelných papírů té nejvyšší kvality.

 

Váš myší kamarád

Ze srdce Vysočiny k nám poprvé dorazí myšák Kaspi. Každá myška je ručně šitá a čeká, až si ji najde ten sprváný parťák, kterému bude dělat společnost na cestách za novým dobrodružstvím. 

Ryze česká gua sha

V malé horské vesničce vznikají pod rukama českého kameníka, především z českých a slovenských minerálů, masážní "gua sha" destičky, které se používají hlavně k péči o pleť a ke kosmetickým masážím. Jestli se chcete dozvědět, jak se gua sha správě používá, zastavte se u stánku značky veelee.

Les na doma

Krásu našich lesů si od teď můžete užít každý den doma, a to díky autorskému porcelánu značky Dnešní den, která ke své tvorbě hledá inspiraci právě v české přírodě. 

Lehkost v šatníku

Značka Agathe je na trhu poměrně krátkou dobu, a přesto má již jasný cíl. Vyrábět minimalistické kousky s jistou dávkou hravosti, pracovat s udržitelnými materiály a vyhnout se nadprodukci nenošených oděvů. 

Tyto a mnoho dalších nových, i již už dobře známých, značek uvidíte na letní edici 20. a 21. května na Výstavišti v Praze-Holešovicích. Stavte se je podpořit, pokochat se krásnými výrobky lokální tvorby a třeba si i udělat radost nákupem. Vstup je zdarma a čtyřnozí mazlíčci jsou u nás vítáni. Součástí akce je i malý food festival, takže můžete být bez obav, že by vám z nákupů začalo křučet v břiše.