Nováčci podzimu

Nováčci podzimu
05/10/2022

Na podzimní edici Dyzajn marketu bude několik desítek tvůrců, kteří se zúčástní úplně poprvé. Letos jsme začali poskytovat tzv. stipendium pro 5 nově přihlášných dyzajnérů a pro 5 nově přihlášených kulinářských mágů. Tady vám představujeme pár z nich, další najdete v naší události a na další se přijďte podívat 29. a 30. října na Výstaviště do pražských Holešovic.

Ulítlá včela

Ta titulní fotce vidíte svíčky Ulítlá včela. Stojí za nimi Natálie, která je dlouholetou dyzajnmarketí stálicí se svou značkou Vobrousek. Každým nákupem svíček přispíváte i neziskovce, která zakládá a udržuje květnaté medonosné louky.

Buďte chic!

U značky Chic Lovely budete moct vybírat dámské oblečení z kvalitních materiálů jako je mušelín, 100% bavlna, len nebo bambus. Lokální výroba i původ materiálů je pro tuto slow fashion značku prioritou.

Kvést i na podzim

Značku LissWood založili Veronika s Petrem. Každý obraz vzniká pod jejich rukama počátečním sbíráním květin až po konečné olejování rámečku. Od každého motivu vzniká vždy jen jeden kus, takže máte jistotu, že vlastníte skutečný originál. Nám značka učarovala a věříme, že si získá i vás.

Není čaj jako CHAi

TOM CHAi jsou originální směsi na přípravu orientálního nápoje Masala Chai. Vyniká skvělou souhrou kvalitního koření a černého čaje. Právě vysoký podíl koření dodává nápoji nezaměnitelnou barvu, chuť i spoustu zdraví prospěšných látek. Vychutnat si ho můžete jen tak nebo třeba s mlékem jako CHAi Latte. 

Pletky s Pletkou

Poprvé uvidíme i slovenskou značku Pletka, která tvoří nadčasovou pletenou módu. Z rukou autorky Zuzky vznikají pletené bombery, kardigany, svetry a barevné doplňky.

Velké sny, co se plní v malé vesničce

Značka Vyrobeniny šije oblečení pro malé i velké v podhůří Jeseníků. Autorka Eva se detailně zajímá o původ látek, ze kterých šije a na jejích sociálních sítích se dozvíte mnoho informací o udržetolnosti v oblasti módy. Nás zaujaly propracované autorské vzory a celková prezentace. 

Dřevěné nezbytnosti do našich interiérů

Grimbi jsou dřevěné výrobky, vznikající v srdci křivoklátských lesů. Za značkou stojí Míša a Kuba, kteří jsou nositeli ocenění "Dřevo je cesta". Na stánku si budete moct vybírat z dřevěných zápisníků, fotoalb, skicáků, záložek, clipboardů, dekorací, sójových svíček s dřevěným knotem a z mnohého dalšího. Všechny produkty jsou ekologické a recyklovatelné. Při výrobě jsou využívány výhradně české dřeviny.

 

Doplňky pro váš pocit vyjímečnosti

Rodinná firma PERSONALITY tvoří slušivé čepice, barety i šály, které doladí každý outfit. Máte ve skříni nějaký kousek, který nenosíte, ale nehodláte se ho vzdát? Nechte si ho přetvořit na doplňek podle vlastních představ.

Přijďte omrknout všech 200 značek, které budou 29. a 30. října na podzimním Dyzajn marketu!