Nováčci zimní edice

Nováčci zimní edice
20/11/2022

Na zimní Dyzajn market se přihlásilo mnoho značek, které se zúčastní úplně poprvé. Ty, které nás nejvíc zaujaly svým přístupem i prezentací od nás získaly slevu 50 %. Přinášíme malou ochutnávku pár z nich. O dalších nováčcích se dočtete na facebookové události.

 

Bylinkové předplatné 

Přestavte si, že vám každý měsíc ve schránce přistane jiná čajová směs, která je sestavená přesně podle toho, co vaše tělo v daném ročním období potřebuje. Tak tohle můžete mít díky značce Bylinky do schránky, kterou vidíte na titulní fotce. Stačí si vybrat předplatné a pak už jen čekat, až k vám dorazí pošta. Nás tenhle nápad nadchl a věříme, že se u jejich stánku zastaví nejeden milovník čajů a bylinek.

 

Láska k tělu i přírodě

Slovenská značka Láskovo tvoří spodní prádlo pro ženy, muže i děti. Pyšní se 30letou zkušeností a velkým výběrem střihů, co nabízí komfort každé postavě. K výrobě používá látky s certifikací GOTS, které se vždy snaží spotřebovat do poslední nitky. 

Kousek lesa do každé domácnosti

Pod názvem Atelier 26 vyrábí autorka Lucie mechária a terária plná vlhkomilných rostlinek a mechu, co si sama pěstuje a stará se o ně. Díky této počáteční péči jsou mechária samostatná a v podstatě již téměř nic nepotřebují. Jsou tak vhodná i pro ty, kterým se moc dobře nedaří pěstovat běžné rostliny.

Minimalismus se smyslem pro detail

Ze Slovenska k nám poprvé dorazí i značka Zik, u které pořídíme nadčasové dámské šaty a další kousky navržené tak, aby dodaly každé ženě pocit sebevědomí a podtrhly její ženskost. 

Dva kamarádi, co vaří pivo

Už na střední škole propadli kamarádi Ondra a Ondra vaření zlatavého moku. Ačkoliv začátky nebyly nejjednodušší a první pokusy ne zcela vydařené, tak to naštěstí nevzdali, a my tak na zimním Dyzajn marketu můžeme ochutnat pivo z PIVOVARU PANACZECH.

 

Svíčky Hatussa

Autorka Katarina nám představí svíčky z kokosového vosku a 100% přírodních esenciálních olejů. Odlévá je do skleniček, které vznikly z vyhozených lahví od vína. kterým tak dává nový život. 

Přijďte omrknout přes 200 značek, které budou na Dyzajn marketu Zima 10. a 11. prosince, pokochat se lokální tvorbou, ochutnat skvělý street food a užít si atmosféru posledního Dyzajn marketu roku 2022!

 

---anna---