Nové chutě Dyzajnu

Nové chutě Dyzajnu
19/02/2023

Melted cheese

Tekuté zlato v podobě sýru raclette taveného na místě do čerstvých francouzských baget, bagelů i do chleba. Nebo si ho dáte radši s hranolkami či bramborami? Není problém, v nabídce budou všechny varianty.

Kakawco

Výběr toho nejchutnějšího, nejzdravějšího a nejzajímavějšího z Latinské Ameriky nám v březnu představí značka Kakawco. Skutečné kakao i produkty z něj pocházející z indiánských komunit, které používají kakao již tisíce let a v minulosti ho považovali za jídlo Bohů určené pouze pro vyvolené. 

Warung Indonesia 

Pravou chuť Indonésie poznáme u stánku Warung Indonesia, kterou si zamilují příznivci hovězího masa, ale také vegani, anebo ti, co rádi něco sladkého. Většina jídel je bezlepková a rozhodně se nemusíte bát, že vás bude pálit pusa. Indonéské pochoutky připravují nepálivé a kdo má rád, sám si je přiostří podle chuti. 

Celozrná pekárna Dvornik

Pekárna Dvornik nabízí zdravé občerstvení slané i sladké v bio celozrnné kvalitě, bezlepkové či veganské, i ve variantě bez cukru alternativně slazené. Je libo sladké koláče a dortíky, nebo spíš slané quiche, pizzu či čerstvý chlebík?