Festival chutí na prázdninovém Dyzajn marketu

Festival chutí na prázdninovém Dyzajn marketu
05/07/2023

pekárna Krafin

už sama fotka, kterou vidíte v ú vodu tohoto článku, mluví za vše. Tipli byste ale, že se jedná o veganskou pekárnu? Vyzkoušejte jejich KRAFIN - croissantové těsto v muffinové formě plněné třeba pistáciovým nebo malinovým krémem, svěží panna cottu, české buchty i slané košíčky s nejrozmanitějšími náplněmi. Vše v rostlinné formě, takže si tyhle dobroty může vychutnat úplně každý.        

RepubliCafé  

Je libo nealko i alko osvěžení? Zamiřte pro něj ke stánku RepubliCafé. Zkušení barmani vám namíchají, osvěžující Mojito, poctivé Cuba libre, prosluněný Aperol Spritz i nejrozmanitější domácí limonády. K tomu si domyslete příjemnou obsluhu a dobrá nálada je na světě. A protože šetrnost jim není cizí, vše vám namíchají i do vratných kelímků. 

Rooster Sausage Gourmet
 

Poctivé domácí klobásky z vepřového masa přeštických vepříků, mořská sůl a čerstvé bylinky. Podáváné v bagetce z české rukodělné pekárny, bohatě naplněné a vždy chutově doladěné do posledního detailu. Tahle rodinná firma posunula americkou klasiku - hot dog, na vyšší level. 

Dyzajn kafe

Když si nedáte kávu, jste jako tělo bez duše? To se vám na Dyzajn marketu nestane. Stavte se pro svůj šálek výběrové teplé či ledové vzpruhy třeba u stánku Dyzajn kafe a načerpejte energii na den plný lokálních nákupů. 

La Tortilla

Domácí tortily z vlastního těsta plněné čerstvou zeleninou, grilovaným masem či sýry, doladěné o domácí omáčky. Ideální oběd i večeře do ruky. Kdo má chuť?

Lunar nanuky
 

Kdo by je nemiloval! Nanuky jsou osvěžující, barevné, plné ovocných chutí a spolehlivě vás vrátí do dětských let. Tyhle jsou navíc poctivé, řemeslné, vyrobené z nejkvalitnějších surovin a bez éček, vyrobené rodiči, kteří chtěli dopřát svým dětem tu nejlepší zmrzku na klacku. 

Tohle je jen malá ochutnávka z toho, co vás na prázdninovém Dyzajn marketu 29. a 30. července čeká. Přijďte všechny poctivé, lokální dobroty ochutnat na piazzettu Národního divadla.

 

Dyzajn newsletter

Do you like to go to Dyzajn market shopping, eating or simply enjoying the unique atmosphere? Don't want to miss the next one? Two weeks before the event, we will be happy to send you a reminder with the date, place of the event and news that awaits you, just fill in your e-mail address.

 

Don't worry, your email address is safe with us. Want to know more? You can find our personal data processing conditions here.