Festival chutí na prázdninovém Dyzajn marketu

Festival chutí na prázdninovém Dyzajn marketu
05/07/2023

Pekárna Krafin

Už sama fotka, kterou vidíte v úvodu tohoto článku, mluví za vše. Tipli byste ale, že se jedná o veganskou pekárnu?
Vyzkoušejte jejich KRAFIN – croissantové těsto v muffinové formě plněné třeba pistáciovým nebo malinovým krémem, svěží panna cottu, české buchty i slané košíčky s různorodými náplněmi. Vše v rostlinné formě, takže si tyhle dobroty může vychutnat úplně každý.

 

RepubliCafé  

Je libo nealko i alko osvěžení? Zamiřte pro něj ke stánku RepubliCafé. Zkušení barmani vám namíchají lahodné Mojito, poctivé Cuba libre, prosluněný Aperol Spritz i nejrozmanitější domácí limonády. K tomu si domyslete příjemnou obsluhu a dobrá nálada je na světě. A protože šetrnost jim není cizí, vše vám naservírují i do vratných kelímků. 

Rooster Sausage Gourmet

Poctivé domácí klobásky z masa přeštických vepříků, mořská sůl a čerstvé bylinky. Podáváné v bagetce z české rukodělné pekárny, bohatě naplněné a vždy chutově doladěné do posledního detailu. Tahle rodinná firma jednoznačně posunula klasický americký hot dog na vyšší level. 

Dyzajn kafe

Také když si nedáte kávu, jste jako tělo bez duše? To se vám na Dyzajn marketu nestane. Stavte se pro svůj šálek výběrové teplé či ledové vzpruhy u stánku Dyzajn kafe. To správné osvěžení vám pak zaručeně dodá jejich melounový fresh. Zkrátka u nich vždy načerpáte energii na den plný lokálních nákupů. 

La Tortilla

Křupavé tortily z vlastního těsta plněné čerstvou zeleninou, grilovaným masem či sýry, doladěné o rozmanité druhy domácích omáček. Ideální oběd či večeře do ruky. Máte chuť?

Lunar nanuky

Kdo by je nemiloval! Jsou osvěžující, barevné, plné ovocných chutí a spolehlivě vás vrátí do dětských let. Tyhle jsou navíc poctivé, řemeslné, z nejkvalitnějších surovin a bez éček, vyrobené rodiči, kteří chtěli dopřát svým dětem tu nejlepší zmrzku na klacku. 

To je jen malá ochutnávka toho, co vás na prázdninovém Dyzajn marketu čeká. Spoustu takovýchto poctivých lokálních dobrot ochutnáte o víkendu 29. a 30. července na piazzettě Národního divadla.