Jídlo Babí léto

Jídlo Babí léto
24/08/2023

Čokodar

Milujete čokoládu? Tak se rozhodně nezapomeňte stavit u stánku této slovenské značky, kterou přivítáme na Dyzajn marketu poprvé. Vyrabí kvalitní čokolády různých druhů, s praženými ořechy či kandovaným ovocem, které pohladí vaše chuťové pohárky. 

Len´s Delights
 

Rádi mlsáte zdravě? Len´s Delights nabízí raw dezerty bez lepku, cukru i laktózy, zato plné vitamínů, vlákniny i živin právě díky netepelnému způsobu zpracování. Nabízí až 18 druhů kuliček, raw dortíky i řezy. Vyzkoušejte alternativu ke klasickým dezertům a třeba budete mile překvapeni. 

Neko onigirazu

U tohoto stánku vám naservírují tak trochu jiné sushi, inspirované streetfoodem. Ideální oběd či večeře do ruky v podobě sendviče ve variantách pro vegany i milovníky masa si určitě oblíbíte. 

Morethennuts

Dyzajn newsletter

Do you like to go to Dyzajn market shopping, eating or simply enjoying the unique atmosphere? Don't want to miss the next one? Two weeks before the event, we will be happy to send you a reminder with the date, place of the event and news that awaits you, just fill in your e-mail address.

 

Don't worry, your email address is safe with us. Want to know more? You can find our personal data processing conditions here.