Tak chutná Babí léto

Tak chutná Babí léto
24/08/2023

Čokodar

Milujete čokoládu? Tak se rozhodně nezapomeňte stavit u stánku této slovenské značky, kterou přivítáme na Dyzajn marketu poprvé. Vyrabí kvalitní čokolády různých druhů, s praženými ořechy či kandovaným ovocem, které pohladí vaše chuťové pohárky. 

Len´s Delights

Rádi mlsáte zdravě? Len´s Delights nabízí raw dezerty bez lepku, cukru i laktózy, zato plné vitamínů, vlákniny i živin, které si uchovává právě díky netepelnému způsobu zpracování. Ochutnat můžete až 18 druhů kuliček, raw dortíky i řezy. Vyzkoušejte alternativu ke klasickým dezertům a určitě budete mile překvapeni. 

Neko onigirazu

Vám naservírují tak trochu jiné sushi inspirované streetfoodem. Tento ideální oběd či večeře do ruky v podobě sendviče, ve variantách pro vegany i milovníky masa, si určitě oblíbíte. 

#zestanku

Poctivé burgery s domácími hranolkami a rafinovanými dipy. Jejich burger Šampion nese své jméno právem, když i na vyhlášeném Burgerfestu vyhrál 1. místo.

TEN ŠTRŮDL

Je libo domácí záviny sladké i slané s klasickými i neobvyklými náplněmi, čestvě usmažené vdolky nebo voňavé, do křupava připravené bramboráky? Tak to se zastavte u stánku TEN ŠTRŮDL. Návrat do dětských let je zde zaručen. 

JUICEE

Osvěžte se poctivými domácími limonádami či nanuky z čerstvého ovoce. A když bude chuť, můžete si dát i něco ostřejšího v podobě alko koktejlů netradičních kombinací. 

To je jen malá ochutnávka toho, co vás na Dyzajn marketu Babí léto čeká. Přijďte si 9. a 10. září užít nejen lokální tvorbu, ale i skvělý streetfood připravovaný z poctivých surovin.