Nováčci Podzimu

Nováčci Podzimu
03/10/2023

Aesta
Značka Aesta, jejíž fotku vidíte v úvodu, vyrabí svíčky z přírodních vosků a odlévá je do praktických, znovu použitelných nádob, vyrobených v českých sklárnách. Dokonale vyladěné kombinace vůní vám doma navodí tu správnou atmosféru.

 

2STVORY
Slovenská značka 2STVORY nabízí širokou škálu bytových doplňků, ušitých z vlastních autorských látek. K výrobě používá výhradně přírodní materiály jako je len, bambus či bavlna. Kromě kuchyňských utěrek, prostírání a ubrusů u nich najdete i dekorace z masivního dřeva.


 
Lesito
To jsou hračky, kreativní sady, lněné dekorace i knížky pro děti z české rodinné dílny inspirované dětským světem plným kouzel a snů.


 
Tradiční venkov
Autorka Zuzana zpracovává ovčí vlnu tradičními postupy jako jsou česání či přírodní barvení. Přede na kolovrátku, tká i plete ručně a tak vznikají plédy, šály, ponča i nejrůznější bytové doplňky. Její výrobky právem získaly označení "Regionální produkt Lužické hory a Máchův kraj". Na Dyzajn market dokonce doveze kolovrátek i tkalcovský stav a ukáže nám svůj um naživo.


 
Pecka
Značku založily Olga a Oli, máma s dcerou, které si plní svůj sen. U jejich stánku na vás čekají dokonale chuťově vyladěné džemy a omáčky, ale i autorské dekorace z keramiky.


 
Přijďte poslední říjnový víkend naživo obdivovat tyto a dalších více jak 200 tvůrců, kteří se rozhodli tvořit poctivé, lokální produkty. Vyzkoušejte oblečení z kvalitních materiálů, očichejte si přírodní kosmetiku, omrkněte bytové doplňky a samozřejmě nezapomeňte ochutnat vynikající jídlo, dobrou kávu i domácí limonády. Těšíme se na vás.

Dyzajn newsletter

Do you like to go to Dyzajn market shopping, eating or simply enjoying the unique atmosphere? Don't want to miss the next one? Two weeks before the event, we will be happy to send you a reminder with the date, place of the event and news that awaits you, just fill in your e-mail address.

 

Don't worry, your email address is safe with us. Want to know more? You can find our personal data processing conditions here.