Poprvé na Dyzajn marketu

Poprvé na Dyzajn marketu
30/06/2023

Bacule

Autorka Marie propojila svou lásku ke sklu a květinám a tím dala vzniknout Baculi. Skleněné designové závěsné vázičce na řízkování pokojovek nebo na klasické řezané květiny. Každá je ručně foukaný originál ze severu Čech z Liberce. (úvodní fotka)

venna. studio

venna.studio je synonymem sdílení, variability a udržitelnosti. Jejich nadčasové a převážně oversized střihy se přizpůsobí vaší náladě a budou vás doprovázet dlouhá léta. Oblečení od venna.studia padne každé postavě bez ohledu na klasické velikosti. Jejich kousky se snadno kombinují a díky rafinovaným střihům a unikátním vlastnostem přírodních materiálů se s vámi jednoduše sladí.

Moje dílna

Keramika, které mluví sama za sebe. Každý kus je originál, tvořený vlastníma rukama s láskou a péčí ve Zlíně autorkami Zuzkou a Terkou. 

Bartosi Leather Bags

Rodinná firma ze Slovenska, která vyrábí originální kožené kabelky netradiční, háčkovanou metodou. V průběhu procesu výroby dbají hlavně na precizní zpracování a udržitelnost celého produktu.

Honzovy korále

Jan Pospíšil vyrábí autorské šperky ze stříbra, minerálů, drahých kamenů a chirurgické oceli. Velice dbá na výběr materiálů, z kterých šperky vyrábí a lokální kameny si dokonce sám brousí.

Hlbina

Diskusní hra a nástroj, který pomáhá vést smysluplný život a budovat hluboké vztahy. Ať už ty, které máme sami se sebou, nebo s lidmi kolem nás - s partnerem, s rodinou, v práci. Hlubina je také způsob jak zpomalit a zamyslet se nad různými oblastmi našeho života.

Bakaeva swimwear

Netradiční, designované jednodílné a dvoudílné plavky, často v barevně sladěném setu s plážovým přehozem. Každý model je autorsky navržený a pečlivě zpracovaný. Značka vznikla v roce 2016 v Charkově, ale kvůli válce se autorka s celou rodinou přemístila do Prahy.

 

Zaujala vás některá ze značek nebo dokonce všechny? Přijďte si jejich tvorbu prohlédnout naživo a podpořte s námi poctivou lokální tvorbu. Těšíme se na vás na Dyzajn marketu Prázdniny 29. a 30. července.

Dyzajn newsletter

Do you like to go to Dyzajn market shopping, eating or simply enjoying the unique atmosphere? Don't want to miss the next one? Two weeks before the event, we will be happy to send you a reminder with the date, place of the event and news that awaits you, just fill in your e-mail address.

 

Don't worry, your email address is safe with us. Want to know more? You can find our personal data processing conditions here.