Poprvé na Dyzajn marketu

Poprvé na Dyzajn marketu
30/06/2023

Bacule

Autorka Marie propojila svou lásku ke sklu a květinám a tím dala vzniknout Baculi (kterou vidíte na úvodní fotce) skleněné designové závěsné vázičce na řízkování pokojovek, nebo na klasické řezané květiny. Každá Bacule je ručně foukaný originál ze severočeského Liberce.

 

venna.studio

Venna.studio je synonymem sdílení, variability a udržitelnosti. Oblečení od venna.studia padne každé postavě bez ohledu na klasické velikosti. Nadčasové a převážně oversized střihy se při nošení přizpůsobí vaší náladě a budou vás tak doprovázet dlouhá léta. Jejich kousky se také snadno kombinují a díky rafinovanému zpracování a unikátním vlastnostem přírodních materiálů se s vámi jednoduše sladí.

Moje dílna

Keramika, které mluví sama za sebe. Každý kus je originál, tvořený s láskou a péčí ve Zlíně, vlastníma rukama autorek Zuzky a Terky. 

Bartosi Leather Bags

Rodinná firma ze Slovenska vyrábí originální kožené kabelky netradiční háčkovanou metodou. V průběhu procesu výroby dbají hlavně na precizní zpracování a udržitelnost celého produktu.

Honzovy korále

Jan Pospíšil je autorem šperků ze stříbra, minerálů, drahých kamenů a chirurgické oceli. Velice dbá na výběr materiálů, z nichž šperky vyrábí a poté je zdobí lokálními kameny, které si dokonce sám brousí.

Hlbina

Diskusní hra a nástroj, který pomáhá vést smysluplný život a budovat hluboké vztahy. Ať už ty, co máme sami se sebou, nebo s lidmi kolem nás – s partnerem, s rodinou, v práci. Hlbina je také způsob, jak zpomalit a zamyslet se nad různými oblastmi našeho života.

Bakaeva swimwear

Značka Bakaeva swimwear vznikla v roce 2016 v Charkově, ale kvůli válce se autorka s celou rodinou přemístila do Prahy. Jejím přínosem pro náš dyzajnový trh jsou netradičně navržené a pečlivě zpracované jednodílné či dvoudílné plavky, často v barevně sladěném setu s plážovým přehozem.

 

Zaujala vás některá ze značek nebo snad dokonce všechny? Přijďte si jejich tvorbu prohlédnout naživo a podpořte s námi poctivou lokální výrobu. Těšíme se na vás na Dyzajn marketu Prázdniny 29. a 30. července u Národního divadla.