Za jídlem na podzimní Dyzajn market

Za jídlem na podzimní Dyzajn market
02/10/2022

Součástí každého Dyzajn marketu je i malý food festival. Na milovníky dobrého jídla čeká na podzimní edici pestrá ochutnávka toho nejlepšího z české food scény. Chybět nebudou sladké dobroty, výběrová káva, poctivé masové, ale vegetariánské a veganské pochoutky. Na své si přijdou i milovníci řemeslného piva, domácích limonád i alkoholických drinků. K dispozici je vám rozlehlá food zóně, kde si můžete v klidu posedět a vychutnat si všechny ty gastronomické skvosty. 

Jestli pro vás den začíná i končí kávou, tak na Dyzajn marketu vás čeká jen ta nejlepší výběrová. 

V čase oběda můžete vybírat z široké škály chutí. Je libo asijské Dim sum knedlíčky, bohatě plněnou tortilu, pořádný burger, tuniský street food, domácí klobásky nebo třeba pravý libanonský falafel? Zkrátka nepřijdou ani vegetári a vegani. Většina stánků má v nabídce i různé varianty pokrmů právě pro ně.

Sladká tečka nesmí chybět! Ochutnejte francouzské macronky, české vdolky, španělské churros, low carb dezerty a mnoho dalších laskomin, co doplní energii na další várku nákupů.

A nezapomínáme ani na pitný režim. Posilněte se řemeslným pivem, domácí limonádou nebo se zahřejte míchaným drinkem od zkušených barmanů.